NECTOR-VILL KFT.

Szolgáltatásaink

ÉRINTÉSVÉDELEM

Vállaljuk családi házak, intézmények időszakos felülvizsgálatát, EPH és jegyzőkönyv készítését, továbbá gépek, berendezések időszakos és beüzemelés előtti vagy átépítés, karbantartás utáni felülvizsgálatát is.

ELEKTROMOS HÁLÓZATÁNAK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a legújabb technológiákkal, az Ön igényeinek megfelelően. Úgy mint ingatlanok elektromos hálózatának tervezése, kivitelezése, korszerűsítése és bővítése, teljesítménynövelés, napelemes rendszer előkészítése. EON regisztrált szerelőkként korszerű és szabványos műszaki megoldásokkal, gyors és pontos munkával állunk rendelkezésére.

ÉPÜLETKARBANTARTÁS

Vállaljuk épületek mechanikus és elektromos szerelését a zárcserétől az ablaktisztításon keresztül, a külső terület karbantartásáig. Alvállalkozói munkák.

IPARI MEGOLDÁSOK

Géptelepítés, gép bekötések, kábelezés, ledesítés, épület és célgépkarbantartás. Automatizálás. Almérősítés. Időszakos felülvizsgálatok. Alvállalkozói munkák.

HÁZTARTÁSI VILLAMOS KÉSZÜLÉKEK BEKÖTÉSE

A modern indukciós- és kerámia főzőlapok, kombi sütők beüzemelése a villamos hálózat átalakításával, fejlesztésével járhat. A garancia érvényesítéséhez is villamos szakember közreműködése szükséges. Teljeskörűen, gyorsan, pontos munkával a segítségére leszünk ebben is!

KAPCSOLÓ ÉS VEZÉRLŐSZEKRÉNYEK GYÁRTÁSA, BEÉPÍTÉSE

Kérjük érdeklődjön az elérhetőségeink egyikén.

BEMUTAKOZÁS

Több, mint 20 éve foglalkozom villanyszereléssel, valamint 15 éves célgép és épületkarbantartási és irányítási tapasztalattal rendelkezem.

Vállakozásommal szeretném a lakossági és az üzleti szereplők igényeit egyaránt kiszolgálni. Az alábbi minősítésekkel rendelkezünk:

  • Erősáramú berendezés szerelő
  • Erősáramú berendezés felülvizsgáló
  • Mechatronikai technikus
  • Érintésvédelmi felülvizsgáló
  • Villámvédelmi felülvizsgáló


Bízom a sikeres együttműködésben, keressen minket bizalommal!

Feigl Imre
e.v.

Miért minket válasszon?

0
év karbantartási tapasztalat
0
év villanyszerelési tapasztalat

Gyors és precíz munkavégzés

Megbízhatóság és szakértelem

A felmérés minden esetben ingyenes

Naprakész technológiai ismeretek

Referencia munkáink

Contact

Partnereink